Brandwacht - Brandwacht huren Utrecht / Brandwachten en BHV-ers ? Binnen twee uur op Locatie, Erkend door Gemeente en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Brandwacht


Brandwacht Huren Nederland

24/7 Service
Tel 06-242 583 80

Brandwachten.

Rijksgediplomeerde Brandwacht.
Bent u verplicht door de Brandweer om een Rijksgediplomeerde Brandwacht in te zetten ? Wij leveren u per direct de ondersteuning die u nodig heeft. Binnen 2 uur zijn wij in geheel Nederland aanwezig op uw locatie. Ook bij toezicht risicowerkzaamheden.


Brandwacht huren Utrecht levert rijksgediplomeerde brandwachten middels detachering. Het voordeel van detachering is dat de brandwachten 24 uur per dag en zeven dagen per week inzetbaar zijn. Uiteraard beschikken alle brandwachten over de vereiste diploma's en certificaten die nodig zijn. Daarnaast volgen de brandwachten regelmatig bijscholing waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Brandwachten hebben de taak om iedere vorm van brandgevaar te minimaliseren. Vaak worden brandwachten verplicht gesteld door verzekeraars of gemeenten wanneer bijvoorbeeld een brandmeldinstallatie buiten dienst is. Ook kan een brandwacht verplicht gesteld worden wanneer grote mensenmassa’s bijeen zijn en de nooduitgangen gecontroleerd moeten worden op bereikbaarheid. Een ongeluk zit in een klein hoekje dus is het een noodzaak om specialiste in te schakelen die weten wat te doen. Een klein foutje kan al voldoende zijn om een ramp te veroorzaken. Vandaar dat toezichthoudende instanties zoals de brandweer en overheid strenge eisen stellen aan brandveiligheid. De kwaliteitsambassadeurs van 5 Sterren Diensten zijn minimaal in het bezit van rijksdiploma brandwacht 1e klas en het EHBO diploma. Dit aangevuld met hun rijke ervaring bij brandweerkorpsen en als brandwacht op locaties met hoog risico, blijkt dat zij uitstekend geschikt zijn om uw opdrachten uit te voeren.

U kunt de brandwachten inzetten bij:
Fesitvals & Evenementen.
Televisie- filmstudio's & in het theater.
Detachering bij (bedrijfs)brandweerkorpsen.
Bij uitval van brandmeld- en sprinklerinstallaties.
Brandwacht op last van de brandweer of verzekering.
Bij brandgevaarlijke werkzaamheden (industrie).
Als veiligheidswacht (brandwacht met VCA)
Overheidsinstellingen    
Winkelcentra    
Schoolgebouwen    
Bouwlocaties     
Lucht- & Zeehavens
Scheepswerven
Ziekenhuizen & Zorginstellingen
Dakloze- & Asielzoekerscentra     
Musea & Tentoonstellingen
Alle overige voorkomende werkzaamheden.
  
De brandwachten zijn naast hun brandweerdiploma(s) ook in het bezit van het EHBO en of BHV diploma. Het is mogelijk brandwachten Ad Hoc of voor een vaste periode of op projectbasis in te huren.

Wilt u meer informatie over de detachering van brandwachten, neem dan
contact met ons op.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu